Dajana Čavić

Osnovne informacije

Država:

Grad:

Rijeka

Godina rođenja:

1992.

Visina:

170 cm

Zanimanje:

Vizažist

Predstavi nam se u par riječi:

Zovem se Dajana Čavić, imam 23 godine i živim u Rijeci. Po zanimanju sam vizažist i presretna sam jer radim posao koji volim i u kojem maksimalno uživam. Nedavno sam se počela baviti manekenstvom i modelingom,mogu reći da je to sve zajedno jedna jako zanimljiva kombinacija. Prije svega sam majka jednog prekrasnog djeteta,koji mi je životni motivator i poticaj da svaki svoj novi korak napravim što bolje mogu,napravim nešto od svog života i time osiguram njemu što bolju budućnost. Inače sam puna životne energije,jako pozitivna i vedra osoba. Veliki emotivac, sve šta radim većinom radim sa srcem šta me nekada zna i koštati,ali nema veze idem dalje takva kakva jesam. Šta got si zacrtam naći ću način da to i ostvarim. Tako da svoju karijeru gradim polako,ali sigurno,jer čega god se uhvatim volim dati sve od sebe i ostvariti neki vrhunac da na kraju budem zadovoljna sama sa sobom.Ništa mi nije teško, znam i volim raditi svašta samo treba volje,truda i naravno malo sreće.

Neka postignuća na koja si ponosna:

Zasada sam ponosna na sva svoja postignuća.Ne upuštam se u nešto u šta mislim da neću odraditi kako treba ili da ću biti razočarana. Šta se tiče posla mislim da ću biti najponosnija na ova koja se tek otvaraju,ali o tome još nemogu javno pisati. Sve ćete vidjeti na vrijeme :)

Tko ti je uzor i zašto ?

Uzor mi je TATA! Uz njega sam odrasla,on je moj uzor,čast i ponos.On je u mom životu bio i očinska i majčinska figura. Čovjek koji me naučio sve! Usadio mi najbitnije životne vrijednosti i naučio me da si u životu mogu postići sve ako srcem slijedim svoje snove! I dan danas me oduševljava svojom borbenošću i odlučnošću.Uvijek mi je najveća podrška u svemu i daje mi posebnu energiju da se borim i ostvarim što više toga. Zahvalna sam mu na svemu i nadam se da sam i ja njegov ponos i da ću uvijek biti,jer to je najmanje šta mu mogu vratiti.

Kako provodiš svoje slobodno vrijeme ?

Svoje slobodno vrijeme nastojim što više provesti sa svojom obitelji. Doduše u zadnje vrijeme ga imam sve manje i manje tako da ga nastojim kvalitetno iskoristiti. Najbitnija je organizacija i onda se sve stigne i može,iako mi nebi škodilo da dan traje malo više od 24h :) U slobodno vrijeme se najviše zabavljam sa svojim sinom,idem sa obitelji na razno razne izletiće, napravim nekim dobar trening i naravno nađem vremena barem za telefonski razgovor sa prijateljima ako već ne stignem izaći popiti kavicu :)

Omiljena hrana:

Pa ja nemam baš omiljenu hranu,volim papati sve. Iako to malo smiješno zvuči jer mi nebi škodilo par kila više :) Ali evo ako trebam izdvojiti najviše volim pojesti dobar roštilj negdje u prirodi sa obitelji.

Tajice ili hlače?

Pa imala sam fazu tajica, ali sada su to definitivno hlače! Sada ima toliko modela hlača da možeš iskombinirati svašta.

Najbolji izlazak ikad ?

Ja si svaki izlazak napravim najboljim :D Samnom je uvijek veselo!

Najgori trač koji si čula o sebi ?

Najgori trač,hmm.... Neznam stvarno se nemogu sjetiti... Ako se i susretnem sa tračevima,nejdem baš za time,ne opterećuje me to baš. Ja volim i cijenim sebe iznutra,a to mi je ono najbitnije!

Opiši nam savršenog muškarca:

Hahahaha...moj savršeni muškarac će ovo čitati pa moram paziti šta pišem :) Neću krenuti sa onim forama da savršeni muškarac ne postoji... Smatram da svaki muškarac ima to savršenstvo u sebi samo žena mora znati probuditi to u njemu,kao i on u njoj! Ja svog savršenog muškarca imam. Iako smo dva dosta različita karaktera,to nam ne stvara neki problem već upotpunjuje to naše jedinstvo. On me uspije pratiti u svemu i uvijek mi je podrška.Uz mene je uvijek kada ga trebam tako da se u svakom trenutku mogu osloniti na njega. Jako je brižan,pažljiv i pun ljubavi,tako da sam ja u njemu pronašla sve onom šta meni treba,svog savršenog muškarca!

Najgori spoj ikad ?

Najgori spoj nemam.Nemam baš iskustva sa lošim spojevima,pošto je moj prvi dečko sada moj muž.

U čemu najviše voliš spavati ?

Ovisi kakva je prigoda :P Ali pidžama je ipak najugodnija za spavanje :)

Najluđa stvar koju si ikad napravila?

Ma ja sam uvijek luda :D zato samnom nikada nije dosadno, svaki dan napravim neku ludost :)


Ocjeni ovu ljepoticu

Hvala na glasanju! Sviđa ti se ova ljepotica? - .
  • Slatkica
  • Fatalna
  • Savršena
  • Sexy

Što ti se sviđa kod ove ljepotice?

komentara